Irány a Balokány!

Az ember fia - főleg, ha horgász a szerencsétlen - nehezen viseli a tél megpróbáltatásait. S ha az illető ráadásul egy vadiúj kajak tulajdonosa, szinte kínzásként hat rá minden jégpáncéllal eltöltött nap. Ilyenkor a legszélsőségesebb gondolatok is király ötletnek tűnnek, éppen ezért kaptam Atyafi legújabb agymenésén: nevezetesen egy kora tavaszi kajaktesztelgetésre a pécsi Balokány csónakázótavon. 

kajak túra balokány sport műlegyezés horgászat

Valószínűleg a büdös életben nem fogom megtudni, hogy tilosban jártunk ma, vagy a legnagyobb bűnünk annyi volt, hogy komplett hülyének nézett minket a baranyai megyeszékhely lakossága, mindenesetre örök hála az ötletért, hiányzott már a folyékony halmazállapotú víz, még akkor is, ha bűzlik a döglött törpeharcsáktól és tíz evezőcsapással könnyedén át lehet szelni. 

kajak túra balokány sport műlegyezés horgászat

Viszont a kajak tesztelésre került végre, nem ázik be, nem merül el, nem dől egyik oldalára sem, azaz tökéletes lesz az idei horgászathoz, reméljük, hamar nyálkás lesz a temérdek haltól. Természetesen a Dráva és a Balokány tó között van néhány árnyalatnyi különbség, mindenesetre az evezés ízére ráéreztem, a többi meg jön majd magától. 

kajak túra balokány sport műlegyezés horgászat

Szóval nincs más dolgom, mint hátradőlni és közben elolvasni Atyafi beszámolóját a mai napról
Az alábbi kis videóhoz pedig jó szórakozást kívánok!

Megjegyzések

  1. Nagyon király! Az első magyar kajakos felvonulás megteremtői vagytok, elképzelem mikor tíz vagy húsz autó kajakkal a tetőcsomagtartón vonul Magyarország valamelyik főútján, a vízhez érve pedig libasorban elúsznak.....

    VálaszTörlés
  2. Súlyos lett.
    http://atyafipeca.wordpress.com/2012/03/03/caper-angler-vs-prowler-angler13/
    :-)

    VálaszTörlés
  3. hát így...szép volt...most legalább van viszonyítási alapom a Caper és a Prowler között...hát a Caper tényleg egy bútorszállító :) de majd a dráván meglátjuk:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése