Versus - 1.rész


Megtekinthető saját készítésű websorozatunk első része: meglátjuk, hogy a két nagy legyes-pergető pecás, Sanyi és Tomi hogy állja meg a helyét, kezükben egy olyan bottal, amit eddig - kiállításokon kívül - élőben nem nagyon láttak...
Jó szórakozást hozzá!

Megjegyzések

  1. Végtelenül élveztem, köszönjük!! :)

    VálaszTörlés
  2. Gyerekek, nagyon színvonalas megvalósítás, én csak sasoltam.Hány részesre tervezitek??Lehet rá jelentkezni? :D

    Komolyan, felveszi a versenyt a horgásztévés műsorokkal:)

    VálaszTörlés
  3. Ügyes munka! Várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  4. A fisingendhánting ehhez képest kütyafüle! :))))))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon nagy ötlet, és a megvalósítás....!A peca tévék ehhez képest sehol sincsenek, azz tuti!!!!

    VálaszTörlés
  6. Rendesek vagytok, srácok, de semmi szükség a kereskedelmi horgászműsorok ócsárolására. Ők is teszik a dolgukat, és vannak, akik tisztességesen és lelkesen teszik. Ne tévesszük össze a kettőt, mi csak szórakozásképp csináljuk, nem is volt (és nem is lesz!) anyagi hasznunk ebből.
    Mindenesetre arra kíváncsi leszek, ki és mikor fogja ellopni az ötletet. :D

    VálaszTörlés
  7. Jogos, igazad van, bocsi!

    Visszatérve a videóra: először azt hittem, valami komoly filmes stáb hozta össze, de egy cimbi aki rendszeresen olvas benneteket - szerint csak páran kedvtelésből hozzátok össze ezeket a dolgokat.Mutatott nekem valami versenyt is meg találkozókat,komolyan toljátok,jó lenne itt Szegeden is egy hasonló kis csapat.Legyezést ugyan még nem próbáltam,de amikésik nem mulik!

    VálaszTörlés
  8. Szeged környékén tuti sok pecás van, szerintem klubnapokat is tartanak felétek. Jó egy ilyen csapathoz tartozni, főleg ezekben a zúzmarás téli hónapokban. Vagy ha nincs, hozz össze egyet Te! ;)

    VálaszTörlés
  9. Nagy ötlet és szép munka! Köszönjük szépen!

    VálaszTörlés
  10. Olyan volt ez a videó, mint egy pofánrúgás! Sosem hittem volna, hogy nálunk is vannak olyan amatőr videósok, akik ilyen minőséget produkálnak. Megkérdezhetem, mi volt a technika?
    Különben meg miért nem találtam meg eddig ezt a blogot???? :o
    G.

    VálaszTörlés
  11. Jók vagytok, srácok!
    Nagyon régóta foglalkozok doku film forgatással, amatőr szinten ilyen munkával itthon nagyon ritkán lehet találkozni. Kicsit a hangon lehetne javítani (pl. külső mikrofonokkal, stb), de összességében egy amatőr csapattól ez király! (Bocs az "amatőr" jelzőért, nem sértésként írtam, gondolom, értitek). Megnéztem a második részt, az is nagyon pöpec.
    Nagy pirospont még ezért:
    "Rendesek vagytok, srácok, de semmi szükség a kereskedelmi horgászműsorok ócsárolására. Ők is teszik a dolgukat, és vannak, akik tisztességesen és lelkesen teszik. Ne tévesszük össze a kettőt, mi csak szórakozásképp csináljuk, nem is volt (és nem is lesz!) anyagi hasznunk ebből. "
    Pontosan így van, nálunk divat lett mindent szidni, ami a kereskedelmi tévéken megy. Persze van szemét rendesen, de azért akadnak gyöngyszemek, szép munkák is.
    Szóval így tovább!

    VálaszTörlés
  12. Üdv, mi a technika? Azt sikerült észrvennem, hogy Nikon, de melyik, D5200?
    Jól eltalált kis sorozat, nekem tetszik. Megy nektek ez a dslr filmezés, néhány apróbb hibától eltekintve, amit száz emberből 99 nem szúr ki. És ezek sem nagy hibák. Néha kimegy az éléből a szereplő, meg hasonló apróságok, de a dslr filmezés nagyon nem egyszerű meló, nagyrészt jól meg lett oldva minden. Az osztott képernyős dobozbontogatás meg egyenesen zseniális. :-) Egy apróság, ha nem bántalak meg egy tanáccsal: ne filmezz mindig és kizárólag csak állványról. Jó dolog, de néha plusz életet visz bele egy kis mozgás, remegés, nem kell minden jelenetet stabilizálni, ami megmozdult. Ha megfigyelted, a komolyabb mozifilmeknél is használnak már direkt bemozduló, mozgó felvételeket, a gond akkor van, mikor túlzásba viszik őket.
    Röviden: csak így tovább, jöhet a következő verzus. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Majdnem: D3100 a típus.
      A tanácsokat köszönöm, mindig jól jönnek, megfogadom. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése