Clogflyfishing Reloaded!

Kedves Olvasóm! Bizonyára észrevetted, hogy mostanában többször változtattam a blog dizájnját. Megpróbáltam egyszerűségre törekedni, persze egyre kevésbé sikerült: minden sablon tartalmazott valami extrát, amitől dagályossá vált a felület, s még bonyolultabb lett az egész, mint előtte. Végül megelégeltem a dolgot, ment minden a kukába, s a jelenlegi sablon lett a nyerő, valószínűleg ez már marad is, ameddig van erőm (és kedvem) virtuális naplót írni. Valami hasonló, letisztult blogot szeretnék magam mellett tudni, mint Földi nagyszerű fényképalbuma; sajnos - vagy inkább szerencsére - fotózás terén még van mit tanulnom a mesterektől...
Másik alapvető változás, hogy hátat fordítok a nagy szavakkal megírt "horgászkalandoknak", nem kerülnek fel többet uszonyosoktól hemzsegő bejegyzések, legalábbis a Dráváról nem: ennek legfőbb oka az, hogy az utóbbi hónapokban nagyobb invázió indult meg kedves folyóm ellen, mint a normandiai partraszállás napján, és ennek - sokad magammal együtt - nagyon nem örülök. Félreértés ne essék, nem a halakat féltem; a magányt és a csendet azonban igen, mert ezeket pótolni nagyon nehéz (azaz napjainkban inkább lehetetlen). Szóval a Drávával kapcsolatban ne keress - ahogy a kajakos horgászattal kapcsolatban se. 

A legfőbb oka annak, hogy a blog a virtuális térben marad, az a műlegyezés. Legyes posztok, túrák, elmélkedések, néhány novella kerül majd fel (remélhetőleg inkább a minőség, mint a mennyiség égisze alatt), valamint még többet szeretnék kritizálni vagy parodizálni (ezzel még több ellenséget szerezve az eddigiek mellé). Jön sok-sok új Pecások epizód (aminek népszerűségén még én is meglepődtem), lesz sok tenkara (nem poli) és légykötés (poli is); kezdetnek sasold alábbi, balin-szájba kötött próbálkozásaimat.
Örülök, hogy itt vagy, a továbbiakban is jó szórakozást kívánok!





Megjegyzések

  1. csak annyit tennék hozzá:végre!!!! :))))) a legolvashatóbb és legszebb blog lett így, kellett ez nekem már nagyon.Legtöbbször jók a sztorik a blogokon meg a képek de katyvasz azegész., minek minden szarral telerakni? nagyon tetszik, gratula!!! :)))))))

    VálaszTörlés
  2. Utánozó majom! :-)
    Néha a kevesebb több!
    Nekem tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Ez egyébként blogspot sablon, vagy saját?

    VálaszTörlés
  4. Jaja, utánozó majom, állatkertbe való! :D

    Az alap egy sablon, de még jobban leegyszerűsítettem, kiszedtem belőle a felesleges programrészeket, dizájnt. Ennél egyszerűbb nincs.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése