Új játékosok

Két fantasztikusan jó műcsaliról szeretnék néhány szót írni ezen bejegyzésen belül, ráadásul mindkettő más-más műfajban verhetetlen: az egyik pergető jószág, míg a másik egy egészen új stílusú műlégy. 
Nemrég igazán nagyvonalú ajándékot kaptam a neves wobblergyártótól, Matasics Józsitól, nevezetesen egy CFF logóval dedikált wobblert. A kezembe vettem, hosszú percekig forgattam, nézegettem, s később is többször előkerült még a dobozából. Tökéletes, nincs rá jobb szó, valahogy meg tudtam érteni a szekszárdi Wels horgászbolt tulaját, aki minden alkalommal ódákat regélt a Mata wobblerekről (néhány 90 kilón felüli harcsája a bizonyíték, hogy valóban működnek). Ha alaposan áttanulmányozod Mata mester oldalát, egészen különleges kreálmányokat találsz majd, s egyre több pecás bizonyítja, hogy bizony, ott van a helyük minden pergető dobozában. Természetesen a logóval ellátott wobbler vitrinbe került, vizet sem fog látni, hiszen eret vágnék magamon egy ilyen relikvia elvesztése után.

Mata wobbler

A műlégy pedig az új kedvencem, Blane Chocklett nagyreményű streamere, a Game Changer, amiről régebben tettem már fel ízelítőt. Megjöttek a Fish Spine kapcsok, a CTT testanyag, így nekiálltam, és összehoztam néhány jószágot. Meggyőzően mozog, az őszi csukázás egyik nagyágyúja lesz, gyorsan neki is állok a fekete-narancs-piros-chartreuse verzióknak is. Ma összehoztam egy rövidke videót róla a víz alatt, tessék sasolni.


És az újoncok:

Game Changer

Megjegyzések

Megjegyzés küldése